جام جهانی

  • چهارشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۱ / ۱۹:۴۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401040100822
  • خبرنگار : 50028

پرونده حادثه قطار مشهد – یزد؛ روی میز بازرسی

پرونده حادثه قطار مشهد – یزد؛ روی میز بازرسی

ایسنا/خراسان جنوبی بازرس کل خراسان جنوبی گفت: حادثه خارج شدن قطار مشهد – یزد همچنان روی میز بازرسی است.

رحیمی، امروز چهارشنبه یکم تیرماه در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه با اشاره به اینکه پس از حادثه خارج شدن قطار مشهد – یزد از ریل برسی‌های لازم انجام شد گفت: تاکنون ۲ گزارش به سازمان بازرسی کشور ارسال شده و هم اکنون بازرسی فوق العاده‌ای در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اطمینان را می‌دهیم که هر فرد یا دستگاهی که در این موضوع قصور داشته باشند رسیدگی می‌شود.

بازرس کل خراسان جنوبی همچنین از ورود بازرسی کل استان به موضوع خرابی بالگردهای اورژانس هوایی بیرجند و طبس در روز حاثه خارج شدن قطار مشهد – یزد از ریل خبر داد.

رحیمی با اشاره به اینکه برخی از متولیان نظارت بر امدادرسانی از خرابی این بالگردها بی اطلاع بودند گفت: در صورتیکه در این زمینه ترک فعلی صورت گرفته باشد به طور جد رسیدگی می‌شود.  

وی با اشاره به اینکه برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان سازمان بازرسی به موضوع عدم ساخت و ساز در سایت ۵۰ هکتاری پارک علم و فناوری ورود پیدا کرده است گفت:هم اکنون در ۲۰ هکتار از این اراضی تسطیح انجام شده و ساختمان اداری پارک علم و فناوری هم تکمیل می‌شود.

بازرس کل استان افزود: مردم می‌تواند شکایات خود از دستگاه‌های اجرایی به صورت حضوی و یا از طریق سامانه اینترنتی بازرسی کشور و یا شماره ۱۳۶ با بازرسی استان در میان بگذارند.

وی یادآور شد: از ابتدای سال ۲۰۹ شکایت مردمی به سازمان بازرسی دریافت شده که بیشترین آن مربوط به دستگاه‌های خدمات رسانی همچون شهرداری ها، ادارت آب، برق، گاز و مخابرات، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن و راه و شهرسازی بوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha