جام جهانی

  • چهارشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۱ / ۲۱:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401040100859
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان:

کشف جسد جوان غرق شده در سد سهند هشترود

کشف جسد جوان غرق شده در سد سهند هشترود

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس جمعیت هلال احمر هشترود از کشف جسد جوان غرق شده در سد سهند این شهرستان خبر داد.

بهزاد اصلانی در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن اعلام این خبر گفت: پیکر بی‌جان فرد ۱۷ ساله اهل روستای وظیفه خوران که دیروز در سد سهند هشترود غرق شده بود، با تلاش نیروهای هیات نجات غریق و غواصی استان و شهرستان ظهر امروز پیدا شد.

وی افزود: در این عملیات، هلال احمر، اورژانس ۱۱۵، نیروی انتظامی، بخشداری مرکزی، اداره راهداری، اداره ورزش و جوانان و همچنین دهیاری روستای وظیفه خوران نیز همکاری داشتند.

اصلانی تاکید کرد: از عموم اهالی و گردشگران تقاضا می‌شود از ورود به سد سهند و شنا اجتناب کنند چراکه با حوادث تلخ اینچنینی مواجه خواهند شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha