حمیدرضا سپهری نیا روز جمعه سوم تیر ماه در حاشیه نخستین همایش سوارکاری کشور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: امروز شهرستان ملایر میزبان نخستین همایش سوارکاری با حضور ۸۰ سوار کار مطرح از سراسر کشور است.
سپهری نیا ضمن قدردانی از مسئولان شهرستان، شهرداری ملایر و شورای شهر برای همکاری با اداره ورزش و جوانان و هیئت سوارکاری شهرستان، ابراز امیدواری کرد: بتوانیم با برگزاری چنین مراسماتی نشاط و شادابی به جوانان هدیه کرده و به رسالت خود در سالم سازی جامعه عمل کنیم.
وی با بیان اینکه سوارکارانی از شهرهای همدان، اصفهان، مرکزی، کهکیلویه و بویر احمد و دیگر شهرها در این همایش شرکت کردند، افزود: به هر سوارکاری که بتواند سوار بر اسب خود از میدان خارج شود، لوح سپاس و هدایایی تقدیم خواهد شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر یادآور شد: پیش بینی می شود همایش تا ساعت ۲۱ ادامه پیدا کند و پایان همایش زمانی خواهد بود که تمامی سوارکاران در میدان بتازند.




انتهای پیام



نظرات