جام جهانی

  • شنبه / ۴ تیر ۱۴۰۱ / ۲۰:۲۵
  • دسته‌بندی: فرامنطقه ای
  • کد خبر: 1401040402574
  • خبرنگار : 71659

پوتین به بلاروس قول موشک های هسته‌ای را داد

پوتین به بلاروس قول موشک های هسته‌ای را داد

رئیس جمهور روسیه امروز شنبه در دیدار با رئیس جمهور بلاروس با تأکید بر اینکه باید امنیت دو کشور در برابر هرگونه خطر احتمالی تضمین شود، اعلام کرد که مسکو سامانه «اسکندر» را در اختیار بلاروس قرار خواهد داد.

به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه امروز (شنبه) در نشست خبری مشترک با الکساندر لوکاشنکو، همتای بلاروس خود بر لزوم تضمین امنیت روسیه و بلاروس در برابر هرگونه خطر احتمالی تأکید کرد.

پوتین گفت: ما در این راستا، سامانه موشکی «اسکندر-ام» را در اختیار کشور بلاروس قرار خواهیم داد.

لوکاشنکو هم خطاب به همتای روس خود گفت: سیاست همسایگان ما؛ لهستان، لیتوانی و لتونی نگران کننده است.

وی تصریح کرد: از شما می‌خواهم که آماده استفاده از مرگبارترین سلاح‌ها باشید. ما باید آماده استفاده از سلاح‌های خطرناک، برای محافظت از کشورمان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۴-۰۵ ۰۹:۳۶

امیدوارم هر چه زودتر این بازی های خطرناک تموم باشه