جام جهانی

  • یکشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۱ / ۱۹:۰۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401040503415
  • خبرنگار : 50294

استاندار کردستان گفت:

عزم جدی برای مبارزه با عرضه و مصرف مواد مخدر در کردستان

عزم جدی برای مبارزه با عرضه و مصرف مواد مخدر در کردستان

ایسنا/کردستان استاندار کردستان گفت: عزم استان برای مبارزه با مواد مخدر و تقویت راه‌های پیشگیری از این بلای خانمان‌سوز جدی است.

اسماعیل زارعی کوشا امروز (٥تیر) در جلسه گرامیداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام گرفته برای مبارزه و ریشه کنی مواد مخدر در استان اظهار کرد: همه تلاش مجموعه مدیریت استان باید معطوف به پیشگیری و جلوگیری از گرایش و ابتلا جوانان به مواد مخدر باشد که نیازمند اقدام و عمل قاطعانه است.

وی از مبارزه با مواد مخدر، به عنوان جهادی مقدس و در راستای صیانت و حفظ سرمایه‌های انسانی نام برد و افزود: نباید اجازه دهیم نسل جوان و استعدادهای سرشار استان درگیر مواد مخدر و آسیب‌های ناشی از این معضل شوند و در این راستا باید همه امکانات و ظرفیت‌ها بەکارگیری شود.

زارعی کوشا تاکید کرد: در استان، تنفر عمومی نسبت به پدیده شوم اعتیاد و مواد مخدر وجود دارد که همین بستر می‌تواند زمینه مناسب برای برخورد جدی‌تر با این مساله را فراهم کند.

استاندار کردستان تقدیم سه هزار و ۸۵۰ شهید در راه مبارزه با مواد مخدر در کشور را نشانه جدیت نظام در مقابله با آن عنوان کرد و اظهار کرد: علاوه بر مقابله با قاچاقچیان و باندهای مواد مخدر باید  زمینه‌ها و ریشه‌های  بروز این بلای خانمان برانداز را خشکاند.

زارعی کوشا گفت: رشد شاخص و تقویت بنیان‌های اقتصادی استان و ایجاد اشتغال می‌تواند تا حدود زیادی از ابتلای جوانان و گرایش آنان به مواد مخدر را کاهش می‌دهد.

در این مراسم  استاندار کردستان از خانواده‌ شهید گرانقدر “ساسان سامانی”و جانباز “بختیار منصوری” که در راه مبارزه با مواد مخدر به درجه رفیع شهادت و جانبازی نائل آمده‌اند تقدیر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha