علیرضا صبوری در گفت و گو با ایسنا، در ارتباط با جزئیات اعتبارات سفر رئیس جمهور و وزیر نیرو به این استان، از مصوبه احداث ۴ پست فوق توزیع در شهرک های صنعتی شهرهای فاروج، شیروان، گرمه و منطقه ویژه اقتصادی بجنورد خبر داد و افزود: برای احداث این پست ها اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان مصوب شد.
وی ادامه داد: طبق این مصوبات، مقرر شد برق رسانی به شهرک های روستایی در حال سکونت و آبادی های زیر ۱۰ خانوار و یا فاقد کد روستایی که برق ندارند، با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان طی ۲ سال با مشارکت ۵۰ درصدی منابع استان انجام شود.
به گفته صبوری مقاوم سازی شبکه های فرسوده توزیع برق استان یکی دیگر از مصوبات این سفر برای استان بوده است.
وی بیان کرد: مصوبه مقاوم سازی شامل اصلاح شبکه های فرسوده به طول ۱۰۰ کیلومتر با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان و به مدت ۲ سال در سفر استانی وزیر نیرو به تصویب رسید که مقرر شد این مصوبه با مشارکت ۴۰ درصدی وزارت نیرو، ۴۰ درصد منابع استان و ۲۰ درصد منابع وزارت نفت انجام شود.
انتهای پیام



نظرات