جام جهانی

  • دوشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۱ / ۱۶:۲۵
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1401041309123
  • خبرنگار : 50291

عضو ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران:

مسئولان دولتی و دستگاه قضایی از طرح های حوزه حجاب و عفاف حمایت کنند

مسئولان دولتی و دستگاه قضایی از طرح های حوزه حجاب و عفاف حمایت کنند

ایسنا/تهران عضو ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران گفت: مسئولان دولتی ، دستگاه قضایی ، نیروی انتظامی و بسیج باید از طرح های حمایتی حوزه حجاب و عفاف بصورت مستقیم و ویژه حمایت کنند در غیر این صورت در آینده مشکلات زیادتر خواهد شد و اگر کوتاهی کنیم شاید جبران آن بسیار سخت تر شود.

حجت الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی امام جمعه موقت ورامین در جلسه بزرگداشت هفته حجاب و عفاف خاطر نشان کرد: عملکرد پر از عیب و نقص ما در این حوزه نشان دهنده این است که در زمینه اجرا ضعیف هستیم و دستگاه هایی که وظیفه ای به آنها محول شده است به درستی کار خود را انجام نداده اند.

امام جمعه موقت شهرستان ورامین افزود: کار میدانی در حوزه حجاب و عفاف لازم است و حجاب فاطمی باید توسط زنان محجبه به رخ جامعه نا آگاه و بعضاً مغرض ما کشیده شود و پیام آن به کسانی که بنا به دلایلی رعایت این دستور الهی را نمی خواهند انجام دهند انتقال یابد.

عضو ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران مشکلات عدیده حوزه حجاب و عفاف را با توجه به رها شدن این حوزه توسط متولیان امر بیشمار دانست و تصریح کرد: مسئولان دولتی ، دستگاه قضایی ، نیروی انتظامی و بسیج باید از طرح های حمایتی حوزه حجاب و عفاف بصورت مستقیم و ویژه حمایت کنند در غیر این صورت در آینده مشکلات زیادتر خواهد شد و اگر کوتاهی کنیم شاید جبران آن بسیار سخت تر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha