جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401041409682
  • خبرنگار : 50175

نماینده مردم بروجرد در مجلس:

تربیت نیرو در تراز جامعه اسلامی و نقش‌آفرینی در جامعه هدف‌های دانشگاه هستند

تربیت نیرو در تراز جامعه اسلامی و نقش‌آفرینی در جامعه هدف‌های دانشگاه هستند

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: تربیت نیرو در تراز جامعه اسلامی و دیگری نقش‌آفرینی در جامعه هدف‌های دانشگاه هستند.

عباس گودرزی در نشست با هیئت‌رئیسه دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره)، اظهار کرد: سخت‌ترین بخش در مسیر حل مسائل و مشکلات، وارد شدن به آن مشکل بوده که در کل کشور همین موضوع حائز اهمیت است.

وی تصریح کرد: اساتید دانشگاه و مدیران کارخانجات شهرستان بروجرد باید به‌صورت ماهانه نشست برگزار کنند به‌طوری‌که دانشگاه به جامعه کشیده شود و گره از مشکلات کشور باز کند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس خاطرنشان کرد: همه مردم ایران ایثارگر هستند، زیرا آن‌ها شهید داده‌اند یا جنگ و تحریم را تحمل کردند، این مردم پای صندوق‌های رأی آمدند پس ما محکوم به سخت کار کردن هستیم.

گودرزی اضافه کرد: انتظار از جوان‌های حزب‌اللهی و تحصیل‌کرده هیئت‌علمی این است که با حضور در اجتماع مردمی، به برقراری رابطه با مردم بپردازند زیرا اثرگذاری افراد شاخص علمی بسیار بیشتر از مردم عادی است و مردم سریع با آن‌ها هماهنگ می‌شوند.

احسان یاوری رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) نیز در این نشست، اظهار کرد: در حوزه پژوهش، کارها و ریل‌گذاری بسیار خوبی صورت گرفته است و رتبه دانشگاه توسط این بخش ارتقاء پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: دو چشم‌انداز مهم یکی تربیت نیرو در تراز جامعه اسلامی و دیگری نقش‌آفرینی در جامعه به‌عنوان هدف‌های دانشگاه هستند.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) خاطرنشان کرد: دانشگاه باید در حل مسائل شهرستان و استان نقش بسزایی داشته باشد و مسئله تولید و اشتغال که مهمترین مسئله کشور است باید در مسیر دانشگاه حل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha