جام جهانی

  • یکشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۱ / ۱۷:۲۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401041913010
  • خبرنگار : 50126

معاون استاندار ایلام:

پیک بازگشت زائران عتبات از عراق تا پایان روز دوشنبه است

پیک بازگشت زائران عتبات از عراق تا پایان روز دوشنبه است

ایسنا/ایلام معاون استاندار ایلام گفت: پیک ورود زائران به مرز مهران از شب گذشته، امشب و تا پایان روز دوشنبه است و مشکلی برای انتقال زائران به شهرهای مبدا وجود ندارد.

«محمدسبحان حسنی» در بازدید از پایانه مرزی مهران، اظهار کرد: پیک ورود زائران از شب گذشته، امشب و تا پایان روز دوشنبه است و پیش بینی می شود تا پایان فردا عمده زائرانی که برای مراسم عرفه وارد کشور عراق شدند از طریق مرز مهران به کشور باز گردند.

وی گفت:  بیش از ۸۵  هزار تردد از مرز مهران طی ۶ روز گذشته انجام گرفته که از این تعداد ۷۴ هزار و ۸۶۴ نفر از طریق مرز مهران از کشور خارج و ۱۰ هزار و ۶۶۶ نفر نیز از طریق همین مرز وارد کشور شدند

معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام تاکید کرد:  هیچ مشکلی برای انتقال زائران به مرکز استان ایلام و شهرستان های مقصد زائران وجود ندارد چراکه اتوبوس و وسایل نقلیه در پایانه مرزی به اندازه لازم تدارک دیده شده است.

حسنی تاکید کرد:  برای جلوگیری از شیوع دوباره کرونا تمامی این زائران با انجام تست کرونا وارد کشور شدند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha