«محمدسبحان حسنی» ، در جلسه شورای اطلاع رسانی دولت در استانداری ایلام با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف شورای اطلاع رسانی دولت، انعکاس دستاوردهای دولت است، گفت: روابط عمومی دستگاههای اجرایی باید پیشقراولان این عرصه باشند.
وی با تاکید بر اینکه روابط عمومی ها علاوه بر ایفای نقش اصلی خود یعنی ایجاد ارتباط و اطلاع رسانی، باید انعکاس خدمات دولت را نیز همواره مدنظر داشته باشند، گفت: دشمن با عملیات روانی به دنبال یأس و ناامیدی در جامعه است و در این شرایط یک بُعد جهاد تبیین اطلاع رسانی درست و به موقع است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام با اشاره در پیش رو بودن هفته دولت، گفت: کیفیت اطلاع رسانی در برنامه های هفته دولت، باید موجب امید در سطح جامعه شود.
در پایان این جلسه، آقایان «عباس خزلی» ، «عظیم پیرانی» و خانم «فرشته سنجیده» به عنوان اعضای جدید این شورا معرفی و احکام خود را دریافت کردند.
انتهای پیام



نظرات