• سه‌شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۱ / ۲۱:۰۷
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1401042114710
  • خبرنگار : 50291

فرمانده سپاه شهرستان ورامین:

۲۱ تیر ماه یادآور عاشورای عفاف و حجاب در مسجد گوهرشاد است

۲۱ تیر ماه یادآور عاشورای عفاف و حجاب در مسجد گوهرشاد است

ایسنا/تهران فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ورامین گفت: دشمن به دنبال تسخیر قلوب مسلمانان و نشانه‌گرفتن ارزش‌های اسلامی با ترویج بی‌بندوباری و ولنگاری و اباحی‌گری است.

به گزارش ایسنا، سرگرد سعید تاجیک، فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ورامین، عصر سه‌شنبه ۲۱ تیرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گوهر گرانبهای وجود بانوان در صدف حجاب و عفاف از گزند بوالهوسان مصون می‌ماند.

وی ادامه داد: حجاب اسلامی باعث مصونیت زن در اجتماع و گرم‌شدن کانون مقدس خانواده است نه محدودیت، مکتب انسان محور غرب که چشم بر بعد معنوی انسان بسته و او را موجودی صرفا مادی می‌پندارد و از این رهگذر انسان غربی را به شیطان انسی مبدل کرده است.

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ورامین افزود: دشمن به دنبال تسخیر قلوب مسلمانان و نشانه‌گرفتن ارزش‌های اسلامی با ترویج بی‌بندوباری و ولنگاری و اباحی‌گری است.

سرگرد تاجیک بیان کرد: این سیاست شیطانی در کشور عزیز ما ایران زمانی با زور سرنیزه رضاخان میرپنج که دست‌نشانده‌شان بود و در زمان پسرش با استفاده از ابزار هنر و سینما و تلویزیون و مطبوعات فاسد و حکام دست‌نشانده پیش می‌رفت.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی چندی به اشتباه با جنگ سخت قصد براندازی و تکرار اوضاع زمان طاغوت را داشتند اما کم‌کم متوجه شدند راه غلبه بر مردم ما آندلسیزه‌کردن ایران عزیز است و با جنگ روانی و نرم و جنگ نیمه‌سخت ترکیبی اقتصادی و سیاسی و اطلاعاتی تلاش پرحجمی را در قالب جبهه‌ای وسیع ادامه دادند.

فرمانده سپاه ناحیه ورامین یادآور شد: ۲۱ تیرماه یادآور عاشورای عفاف و حجاب در مسجد مقدس گوهرشاد در کنار مضجع نورانی امام رضا علیه‌السلام است که دژخیمان رضاخان وابسته و دست‌نشانده اجانب مردم بی‌دفاع را که برای تظلم و دادخواهی از  کشف حجاب گرد هم آمده بودند به رگبار بستند و لکه ننگی در تاریخ معاصر بجا گذاشتند.

تاجیک خاطرنشان کرد: این روز فرصتی برای فریاد علیه این سیاست ننگین است. نسل نو می‌تواند کمی تامل کند و راه درست را در عمل به احکام نورانی قرآن بیابد و از افتادن در دام سیاست‌های شیطانی احتراز نماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha