جام جهانی

  • پنجشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401042315714
  • خبرنگار : 50031

معرفی مدیرکل جدید بنیاد شهید فارس

ایمانیه: شهدا برترین الگو برای جامعه هستند

ایمانیه: شهدا برترین الگو برای جامعه هستند

ایسنا/فارس استاندار فارس با تاکید بر لزوم رسیدگی به امور خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان، از شهدا به عنوان برترین الگوهای جامعه یاد کرد.

محمدهادی ایمانیه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل جدید بنیاد شهید استان فارس، گفت: در عرصه مسائل مرتبط با جانبازان و ایثارگران و خانواده‌های آنان و خانواده های معظم شهدا مشکلاتی وجود دارد که باید بیش از پیش مد نظر قرار گیرد. 

به نقل از استانداری فارس، ایمانیه با تاکید بر اینکه ما وظیفه داریم این مسیر را تسهیل کنیم، افزود: بسیاری از همسران شهدا و جانبازان و خانواده های جانبازان وارد دوره سالمندی شده‌اند و به امکانات بیشتری برای تامین سلامت نیاز دارند؛ لذا فارس که در حوزه پزشکی و سلامت جایگاه ویژه‌ای دارد باید در خدمت‌رسانی به این قشر در سطح کشور سرآمد شود.

استاندار فارس افزود: بحث دیگر مربوط به اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان است که باید به آن توجه ویژه شود، همچنین هنوز برخی خانواده‌های شهدا و جانبازان مسکن ندارند و لذا باید بحث مسکن آنها نیز در اولویت قرار گیرد. 

وی با اشاره به اینکه ما در مقایسه با بسیاری کشورهایی که دوران هایی از جنگ را تجربه کرده اند، اینگونه نیست که بالاترین تسهیلات، امتیازات و امکانات را به ایثارگران و خانواده های آنها بدهیم، اظهار داشت: علیرغم این واقعیت، متاسفانه گاه اینگونه وانمود می شود که امتیازات فوق العاده و غیر منطقی به ایشان داده می شود.

ایمانیه در ادامه بر تکمیل هرچه زودتر موزه دفاع مقدس و همچنین رفع مشکلات برخی از قبور شهدا به‌ویژه شهدای گمنام تاکید کرد و گفت: می‌توانیم برخی از مشکلات فرهنگی جامعه را با همفکری خانواده شهدا و ایثارگران برطرف کنیم. 

در این مراسم ضمن قدردانی از حجت الاسلام محمدی‌پور مدیرکل سابق بنیاد شهید فارس، سردار ابراهیم بیانی به عنوان مدیرکل جدید این بنیاد معرفی شد.

ایمانیه: شهدا برترین الگو برای جامعه هستند

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha