• جمعه / ۲۴ تیر ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401042416386
  • خبرنگار : 71661

ترامپ: مردم می‌خواهند نامزد انتخابات شوم/نگران دیگر گزینه‌های جمهوری‌خواه نیستم

ترامپ: مردم می‌خواهند نامزد انتخابات شوم/نگران دیگر گزینه‌های جمهوری‌خواه نیستم

دونالد ترامپ اعلام کرد که تصمیمش را درباره نامزد شدن یا نشدن در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا گرفته، اما نمی‌داند که آن را قبل از انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر اعلام کند یا بعد از آن.

به گزارش ایسنا، به نقل از وبسایت روزنامه هیل، دونالد ترامپ گفت: در ذهن خودم تصمیمم را گرفته‌ام و دیگر هیچ عاملی نمی‌تواند آن را تغییر دهد. اما اینکه قبل از انتخابات میان‌دوره‌ای اعلام کنم یا بعد از آن، این تصمیم بزرگ من خواهد بود.

ترامپ گفت که اعلام کردن تصمیم خود پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای می‌تواند مزیت‌هایی داشته و دیگر کاندیداهای احتمالی را از آغاز کارزارهای انتخاباتی خود منصرف کند.

او گفت: اگر من نامزد شوم، بسیاری از گزینه‌های دیگر حتی در انتخابات شرکت نخواهند کرد، چون اگر به نظرسنجی‌ها نگاه کنید می‌بینید که آرای آن‌ها حتی به حد نصاب هم نمی‌رسد... مردم می‌خواهند من نامزد شوم.

ترامپ همچنین گفت که نگران دیگر گزینه‌های حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات ۲۰۲۴ نبوده و به عنوان مثال، ران دسانتیس، فرماندار ایالت فلوریدا را رقیبی جدی برای خود نمی‌داند. دسانتیس در نظرسنجی‌ها به عنوان برجسته‌ترین نامزد حزب جمهوری‌خواه ظاهر شده، البته اگر ترامپ نامزد نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha