رضا قربانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه بیشتر چشمه و رودخانه هایی که در این استان عشایر از آن ها برای تامین آب دام خود استفاده می کردند خشک شده اند.
وی افزود: بنابراین عشایر ناچار شده ایم تا برای تامین آب مورد نیاز دام و خود عشایر از چاه ها استفاده کنیم که در این استان برای برداشت آب از چاه ها با شرکت آب منطقه ای استان قرارداد منعقد کرده ایم.
قربانی ادامه داد: کمبود و محدودیت های اعتباری این اداره کل از یک سو، افزایش قیمت آب اختصاصی از سوی شرکت آب منطقه ای از سوی دیگر سبب شده تا آب این بخش از جمعیت به سختی تامین شود.
وی تصریح کرد: در گذشته هر متر مکعب آب با قیمت ۳.۵ هزار تومان از شرکت مذکور خریداری می شد اما امسال این رقم به ۷ هزار تومان رسیده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: توان مالی این اداره کل کم و به سختی در حال تامین آب مورد نیاز عشایر استان هستیم.
وی ادامه داد: فرسوده و خراب بودن ناوگان آبرسانی نیز از دیگر مشکلات جدی این اداره کل است که ما را با چالش جدی مواجه کرده است.
معاون توسعه و عمران اداره کل عشایری خراسان شمالی گفت: وضعیت به گونه ای شده تا یک تانکر آبرسانی را درست و وارد چرخه آبرسانی می کنیم دستگاه دیگری خراب و از ادامه خدمات رسانی خارج می شود و البته اعتباری نیز برای تعمیر این خودروها وجود ندارد.
وی افزود: کمبود اعتبارات سبب شده تا نتوانیم از توان و ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۱۳ دستگاه تانکر آبرسان، امر آبرسانی را به عشایر استان انجام می دهد، تصریح کرد: اما اغلب این دستگاه ها خراب بوده و مشکل موتوری و شاسی دارند و به نمی توانند به صورت مداوم، آبرسانی را انجام دهند.
انتهای پیام



نظرات