جام جهانی

  • شنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401042517215
  • خبرنگار : 50026

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی مطرح کرد:

همسویی جنبه میدانی و احساسی کار بهزیستی

همسویی جنبه میدانی و احساسی کار بهزیستی

ایسنا/خراسان جنوبی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند گفت: ویژگی شاخص کار بهزیستی این است که پذیرش بعد احساسی و میدانی آن بسیار همخوان بوده و باید به این نوع خدمات کیفیت بیشتری داده شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی، امروز شنبه ۲۵ تیر در دیدار مدیرکل و جمعی از کارکنان اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی که همزمان با ۲۵ تیر روز بهزیستی و تامین اجتماعی انجام شد ضمن تبریک ایام عید غدیر خم افزود: خدا انسان را آفریده و در قلبش از فطرت خود در آن گذاشته و انسانی که سالم است از نظر روحی همواره تمایل دارد به ضعیف کمک کند.

به گزارش ایسنا، وی گفت: کار بهزیستی که بسیار متنوع است، به تعبیری از نوزاد تا کهنسال بلکه قبل از تولد مسئولیت‌های زیاد و متنوعی دارد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: بسیار می‌شود کاری که به دوش فردی محول شده، صحنه میدانی و وجدانی آن با هم همسو نیست زیرا وجدان جنبه احساسی دارد و در شغل قاضی که قضاوت می‌کند به ایجاد حکمی ممکن است عادلانه باشد اما از نظر احساسی همسو نیست ولی کار است و ثواب دارد.

وی افزود: آن کودک و کهنسال نیازمند که انسان انگیزه دارد به آنها کمک کند، شما شغلی دارید که در کنار آن کار، احساس فطری خود را درباره کمک به افراد نیازمند اشباع می‌کنید که توفیقی است و در شغل نیز می‌شود قصد قربت به خدا داشت لذا برای موفقیت در شغل باید کیفیت بیشتری به کار بدهید.

عبادی گفت: امروزه با توجه به شرایط شهری و اداری فرصت توفیق خدمت که در قدیم وجود داشت، نیست لذا مریض، کهنسال و نوزاد افراد قدیمی در خانه بود اما امروز می‌بینید که شرایط چگونه شده و افراد حوصله مریض‌داری ندارند که در وجدان خود رنج می‌برند یا هستند کسانی که وجدان آنها آسیب دیده و نسبت به این موضوع بی‌تفاوت شده‌اند.

وی اظهار کرد: اما کارکنان بهزیستی توفیقی دارند که به ضعیف‌ترین نوع افراد جامعه خدمت می‌کنند لذا نیکی کردن آثار وضعی دارد.

امام جمعه بیرجند افزود: در کنار این مسائل امروز یک جایگزین آمده نسبت به پدر و مادر برای نوزاد یا پرستار برای مریض و کهنسال اما در کنار این نوع خدمات مسئولیت‌هایی که از این همه مهمتر است بر دوش شماست چراکه این نوزاد انسان تنها یک تغذیه بدنی ندارد بلکه می‌خواهد انسانی در جامعه شود.

وی گفت: همانطور که فرزند، فرهنگ خود را از پدر و مادر می‌گیرد جنبه‌های تربیتی و رشد معنوی آن نوزاد نیز به عهده شماست که اگر بایسته انجام شود از خدمات فیزیکی، ثواب بالاتری دارد؛ اما اگر به آینده افکار آن فرد آسیب وارد شود، مسئولیت شما را بالا می‌برد لذا در این جهت خیلی باید فنی عمل شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha