جام جهانی

  • یکشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401042617780
  • خبرنگار : 50180

امسال 3500 هکتار از اراضی کرمانشاه زیر کشت گیاهان دارویی می‌رود

امسال 3500 هکتار از اراضی کرمانشاه زیر کشت گیاهان دارویی می‌رود

ایسنا/کرمانشاه به گفته رئیس اداره بهره‌برداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه، امسال 3500 هکتار از منابع طبیعی استان زیر کشت گیاهان دارویی می‌رود.

وحید عزیزی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: امسال سهمیه کرمانشاه برای کشت گیاهان دارویی و خوراکی خودرو در عرصه‌های منابع طبیعی استان 3500 هکتاراست که امیدواریم با مشارکت بهره‌برداران این هدف‌گذاری محقق شود.

 عزیزی افزود: سال گذشته نیز کشت گیاهان دارویی و خوراکی خودرو را در سطح 3500 هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان شاهد بودیم.

 رئیس اداره بهره‌برداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه طرح کشت گیاهان دارویی و خوراکی خودرو در تمامی شهرستان های استان اجرا خواهد شد، افزود: اجرای این پروژه ها تاثیر بسزایی در تقویت معیشت بهره‌برداران داشته، ضمن اینکه در احیا و غنی سازی مراتع نیز اثرگذار خواهد بود

وی با بیان اینکه توسعه کشت 17 گونه گیاهی دارویی و خوراکی در معرض انقراض را در عرصه های منابع طبیعی استان هدف‌گذاری کرده‌ایم، گفت: این گونه های گیاهی شامل موسیر، آویشن، سماق، زو، سورانه، زیره سیاه، کنگر و... است.

وی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه 140 گونه گیاهی خودرو دارد که بعضی از این گونه‌ها خوراکی بوده و برخی کاربردهای صنعتی، دارویی و... دارند، گفت: هدف از توسعه کشت گیاهان دارویی و خوراکی خودرو حفظ ذخیره گاه‌های این گونه‌های گیاهی است.

وی تاکید کرد: تلاش می کنیم با توسعه کشت گیاهان خودرو از انقراض گونه‌‎های گیاهی در معرض خطر جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha