جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۱ / ۲۰:۵۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1401042819418
  • خبرنگار : 50141

معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش:

کرامت و جایگاه معلمان باید حفظ شود

کرامت و جایگاه معلمان باید حفظ شود

ایسنا/آذربایجان غربی معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش گفت: کرامت و جایگاه معلمان باید حفظ شود.

احمدی لاشکی امروز ۲۸ تیرماه در همایش فرهنگیان شهرستان خوی گفت: کرامت و جایگاه معلمان باید حفظ شود تا نظام تعلیم و تربیت بتواند به وظایف و اهدافش برسد. 

وی با بیان در کشور ایران نظام و آموزش و پرورش با پویایی و عشق و ایثار پیش می رود، تصریح کرد : مدال های رنگین جهانی که توسط دانش آموزان ایرانی بدست می آید نشان از تلاش ها گسترده نظام آموزش و پرورش ایران اسلامی است.

لاشکی اظهار کرد: گزارشهای مدیر آموزش و پرورش شهرستان نشان می دهد که مجموعه اقدامات و پیگیری های ارزنده ای در راستای بهبود نظام تعلیم و تربیت خوی در حال انجام است.

عادل نجف زاده، نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس نیز در این همایش تصریح کرد: مشکلات مربوط به حوزه فرهنگیان و نظام تعلیم و تربیت به جد پیگیری می شود. 

وی ادامه داد : پیگیری ساخت و تکمیل مجتمع خدمات رفاهی معلمان ،حل مشکل حق التدریسی ها و شرکتی ،نوسازی و احداث مدارس ،کمک به ارتقای سطح اموزش و پرورش درمناطق کم برخودار و محروم و ایجاد نشاط و امید در بین جامعه آموزش و پرورش انجام شده است. 

نجف زاده از سفر قریب الوقوع وزیر آموزش و پرورش به خوی خبر داد .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha