جام جهانی

  • چهارشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401050503813
  • خبرنگار : 50225

رئیس علوم پزشکی بهبهان خبر داد

افزایش روزانه موارد مثبت کرونا در بهبهان

افزایش روزانه موارد مثبت کرونا در بهبهان

ایسنا/خوزستان رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان از افزایش روزانه موارد مثبت خبر داد.

دکتر رمضان احدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بیماری کووید – ۱۹ در بهبهان اظهار کرد: در چند هفته اخیر موارد مثبت و همچنین موارد بستری افزایش یافته است اما هنوز موج به شدت موج قبلی نرسیده است.

وی افزود: روز زبه روز موارد مثبت کرونا در حال افزایش است؛ بیشتر این بیماران به صورت سرپایی درمان می‌شوند اما اکثر مبتلایانی که در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند یا بیماری زمینه‌ای داشته‌اند یا واکسن تزریق نکرده‌اند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان با اشاره به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: با هشدارها در مورد بیماری کمی میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی افزایش یافته اما هنوز به حد انتظار نرسیده است.

احدی با تاکید بر لزوم افزایش پوشش واکسیناسیون بیان کرد: میزان مراجعات برای تزریق واکسن بیشتر شده و امیدواریم مردم هر چه سریعتر نسبت به تکمیل واکسیناسیون اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha