جام جهانی

  • شنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1401050805642
  • خبرنگار : 50134

مدیرکل بهزیستی استان خبرداد

پرداخت ۱.۹ میلیارد ریال هزینه ژنتیک در آذربایجان غربی

پرداخت ۱.۹ میلیارد ریال هزینه ژنتیک در آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی گفت: یک آزمایشگاه ژنتیک در استان فعالیت دارد.

پروین محمدپوری در گفت وگو با ایسنا افزود: در حال حاضر یک آزمایشگاه ژنتیک در استان فعالیت دارد که نسبت به جمعیت استان این تعداد آزمایشگاه کافی است.

وی با تاکید به اینکه سال گذشته هزار نفر برای انجام آزمایش ژنتیک در استان مراجعه کردند، تصریح کرد: در ۴ماهه نخست سال جاری ۳۲۰نفر جهت انجام آزمایش های ژنتیک به آزمایشگاه ژنتیک در استان مراجعه کرده اند.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی اظهار کرد: آزمایش ژنتیک نقش تعیین کننده ای در تعیین خطر ابتلا به برخی بیماری ها و درمان پزشکی دارد.

وی خاطر نشان کرد: در راستای پیشگیری از وقوع معلولین وحمایت از افراد کم بضاعت در سال گذشته سازمان برای آزمایش ژنتیک ۷۴۰نفر مبلغی بیش از ۴۷میلیارد ریال هزینه کرده است.

محمدپوری یاد آور شد : در سال جاری نیز بهزیستی استان برای ۲۰نفر بیش از یک میلیارد و۹۰۰میلیون ریال هزینه کرده است. 

مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی ادامه داد:بررسی مشکلات و بیماری های ژنتیکی ، جلوگیری از ابتلا یا تکرار بیماری های ژنتیکی به جنین و تشخیص بیماری های پیش از تولد از جمله علل انجام آزمایشات ژنتیکی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha