سرهنگ موسی الرضا حیاتی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: به علت عدم توجه برخی از مالکان اسب های رها شده در مراتع آلاداغ در طول سال های متمادی، مراجع قضایی در حمایت از حفاظت مراتع در حال انقراض دستور جمع آوری اسب های افسار گسیخته را صادر کرد.
وی افزود: طی چند روز گذشته طبق هماهنگی قضایی، یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان مانه و سملقان با همکاری همیاران طبیعت اسب های افسار گسیخته ارتفاعات آلاداغ را جمع آوری کرده و پیگیر اقدامات و تشریفات قانونی آن است.
سرهنگ حیاتی ادامه داد: ۳۰۰ راس اسب رها شده در مراتع کوه آلاداغ این استان که با تعلیف غیرمجاز موجب تخریب مراتع شده اند.
وی بیان کرد: در واقع مالکان این اسب ها به علت گرانی قیمت علوفه آن ها را در مراتع ارتفاعات الاداغ رها کرده تا از علوفه این مناطق بهره ببرند.
به گفته این مقام مسئول، هر راس اسب روزانه به اندازه چندین راس گوسفند علوفه مصرف می کند که با برآورد هزینه آن متوجه میزان خسارت بالا خواهیم شد.
وی تصریح کرد: صاحبان این اسب ها با وجود اطلاع رسانی از تحویل اسب ها خودداری کرده اند که در این صورت با دستور قضایی به فروش می رسند؛ براساس برآوردهای ما، هر راس اسب ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان قیمتگذاری می شود.
انتهای پیام



نظرات