سعید پورآبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: قرار بر این است تا این هیات تجاری به ۲ استان نجف و دیوانیه سفر کنند.
به گفته وی این سفر ۲۳ مرداد ماه انجام می شود که تا روز ۲۸ مرداد ماه طول خواهد کشید.
پورآبادی با اشاره به اینکه در گذشته از این استان محصولاتی همچون پودر آلومینا، مصالح ساختمانی، مواد معدنی، رب، گوجه فرنگی، پیاز و سایر محصولات کشاورزی به عراق صادر می شد، افزود: در نظر داریم در این سفر در ارتباط با صادرات محصولات صنعتی و ساختمانی، محصولات کشاورزی و ... رایزنیهایی را انجام داده و قراردادهایی را منعقد کنیم.
وی ادامه داد: علاوه بر آن، مذاکرات تلفنی برای سرمایه گذاری های مشترک در ارتباط با مواد غذایی انجام شده که در نظر داریم طی این سفر در این ارتباط تفاهم نامه هایی را منعقد کنیم که منجر به قرارداد شوند.
این مقام مسئول تصریح کرد: ۲۲ میلیون دلار کالا از این استان به کشور عراق صادر شده است.
وی بیان کرد: اتاق بازرگانی خراسان شمالی در نظر دارد تا پایان سال علاوه بر اعزام تجار به کشور عراق، هیأت هایی را برای افزایش ارتباطات تجاری به کشورهای همسایه اعزام کند.
انتهای پیام



نظرات