جام جهانی

  • دوشنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401051007909
  • خبرنگار : 50046

از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان انجام شد؛

اختصاص ۴۳۰ میلیارد اعتبار برای اجرای عملیات آبخیزداری در خراسان شمالی

اختصاص ۴۳۰ میلیارد اعتبار برای اجرای عملیات آبخیزداری در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی از اختصاص ۴۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای عملیات آبخیزداری در این استان طی سفر ریاست جمهور خبر داد.

حسین فردی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مساحت خراسان شمالی دو میلیون و ۳۳ هزار هکتار است که ۷۰ درصد از آن سیل خیز بوده و در معرض فرسایش خاک قرار دارد.

وی گفت: در همین راستا مساحت یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مستعد اجرای طرح های آبخیزداری است که برای مساحت یک میلیون هکتار طرح آبخیزداری تهیه شده است.

فردی افزود: از این مساحت اجرای عملیات آبخیزداری برای ۵۰۰ هزار هکتار اجرایی و ۲۵۰ هزار هکتار نیز در حال انجام است.

وی ادامه داد: با اختصاص اعتبار سفر ریاست جمهوری به این حوزه می توان عملیات اجرایی ۲۵۰ هزار هکتار باقی مانده نیز را انجام داد و علاوه بر آن مطالعه و اجرای عملیات آبخیزداری در سطح ۲۰۰ هزار هکتار دیگر را نیز اجرایی کرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: هر ساله اعتبارات با اختصاص اعتبارات تملک دارایی عملیات آبخیزداری در سطح ۳۵۰۰ تا 6 هزار هکتار انجام می شود اما میزان اعتبارات تملک دارایی اندک است و نمی توان نیاز استان را پاسخ داد و اجرای این عملیات با این اعتبارات به صورت لاک پشتی است.

وی خاطرنشان کرد: آن چیزی که استان را درگیر خطرات سیل قرار داده و مسئله ساز شدهt تغییر کاربری و از بین رفتن پوشش گیاهی است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی تاکید کرد: متاسفانه در حال حاضر ۷۵ درصد از فرسایش در حوزه آبریز شیرین دره ناشی از فعالیت های انسانی است که باید به حال آن چاره ای اندیشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha