جام جهانی

  • چهارشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: صنفی، فرهنگی
  • کد خبر: 1401051209831
  • خبرنگار : 71664

پردیس بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی در منطقه آزاد انزلی راه‌اندازی می‌شود

پردیس بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی در منطقه آزاد انزلی راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه شهید بهشتی و استاندار گیلان درباره تاسیس پردیس بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی در منطقه آزاد انزلی با یکدیگر دیدار کردند.

به گزارش ایسنا، دکتر سعدالله نصیری قیداری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اسدالله عباسی استاندار گیلان در وزارت کشور دیدار کرد و در این دیدار تاسیس پردیس بین‌المللی دانشگاه شهیدبهشتی در منطقه آزاد انزلی و راه‌های توسعه همکاری آموزشی و تخصصی دوجانبه مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار گیلان با توجه به جایگاه دانشگاه شهیدبهشتی در سطح ملی و بین‌المللی از حضور این مرکز آموزشی در استان گیلان استقبال کرد و برای راه‌اندازی پردیس بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی در منطقه آزاد انزلی قول مساعد داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر حجت رسولی، مشاور رئیس دانشگاه شهیدبهشتی و مدیر حوزه ریاست و وروابط عمومی؛ دکتر علی‌اکبر افضلیان، معاون آموزشی؛ دکتر بهروز ابطحی، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری و دکتر یوسف رشیدی، مدیر مرکز آموزش های تخصصی دانشگاه شهید بهشتی در این دیدار رئیس این مرکز آموزشی را همراهی کردند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha