جام جهانی

  • پنجشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401051310426
  • خبرنگار : 50416

تصویب ۳۰ پروژه با ۸۶۴ میلیارد تومان اعتبار؛ سهم شهرستان ملایر از سفر ریاست جمهوری

تصویب ۳۰ پروژه با ۸۶۴ میلیارد تومان اعتبار؛ سهم شهرستان ملایر از سفر ریاست جمهوری

ایسنا/همدان معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر از تصویب ۳۰ پروژه با اعتبار ۸۶۴ میلیارد تومان برای این شهرستان در سی‌امین سفر استانی رئیس جمهور و هیات دولت به استان همدان خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالای شهرستان، این رقم می‌توانست بسیار بالاتر باشد.

به گزارش ایسنا، سلمان اسماعیلی روز پنجشنبه ۱۳ مرداد ماه در حاشیه جلسه کمیته‌برنامه‌ریزی شهرستان ملایر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های عمرانی و ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده از سفر رئیس جمهور برای استان همدان، ۸۶۴ میلیارد تومان برای شهرستان ملایر مصوب شد.

اسماعیلی تصریح کرد: عمده این مصوبات در سال اول محقق می‌شود و حدود ۵۰ درصد در سال دوم و باقیمانده مصوبات نیز در سال سوم دولت اجرایی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه اولویت سفر استانی رئیس جمهور در تخصیص اعتبارات، پروژه‌های بالای ۵۰ درصد است، افزود:میزان اعتبار مصوب شده برای شهرستان ملایر در سفر استانی، نسبت به بودجه سنواتی ملایر قابل قبول است اما با توجه به ظرفیت‌های بالای این شهرستان، این رقم می‌توانست بسیار فراتر باشد.

اسماعیلی تاکید کرد: ملایر می‌توانست حداقل دو برابر این اعتبار را در سفر استانی جذب کند و سهم بسیار بیشتری از اعتبارات بگیرد.

فرماندار ویژه ملایر دلیل اصلی سهم کم این اعتبارات را کم کاری در حوزه های اقتصادی و عمرانی طی سال های گذشته دانست و گفت: طی سال‌های گذشته آهنگ رشد و توسعه شهرستان کُند شده و به پروژه‌های زیادی نیازمند هستیم که محقق نشده و پروژه‌هایی با ۲۰ تا ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داریم که در این سال‌ها رها شده اند.

وی مطرح کرد: از مجموع این اعتبارات هشت میلیارد تومان برای طرح‌های حمایتی در حوزه بانوان، ۱۶۲ میلیارد تومان برای طرح‌های مرتبط با آموزش و پرورش، ۲۵ میلیارد تومان برای حوزه بهداشت و درمان، چهار میلیارد تومان برای حوزه‌های فرهنگی و ۱۲ میلیارد تومان برای حوزه ورزش و جوانان در نظر گرفته شد.

معاون استاندار همدان افزود: از مجموع ۸۶۴ میلیارد تومان، ۱۰۶ میلیارد تومان برای حوزه‌های علمی، پژوهشی و دانش‌بنیان، ۱۳۰ میلیارد تومان برای حوزه‌های مرتبط با انرژی، ۱۰ میلیارد تومان برای بخش کشاورزی و ۴۵۰ میلیارد تومان برای بخش مسکن، راه و شهرسازی مصوب شد.

اسماعیلی اخذ مجوز ماده ۲۳ برای پروژه‌های بزرگی از جمله نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی، بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی و محور ملایر- خنداب را از دیگر دستاوردهای این سفر برشمرد.

فرماندار ویژه ملایر خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد: اعتبارات سفر استانی باید به سرعت جذب شود و مدیران ضمن تعریف پروژه‌ها، رقم اعتبار مصوب شده را از سازمان برنامه و بودجه و مجموعه ادارات کل خود مطالبه‌گری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha