جام جهانی

  • جمعه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: صنفی، فرهنگی
  • کد خبر: 1401051410892
  • خبرنگار : 71664

سرپرست دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد

بازنگری برنامه درسی متناسب با شاخص‌ها و ویژگی های تربیت معلم مطلوب

بازنگری برنامه درسی متناسب با شاخص‌ها و ویژگی های تربیت معلم مطلوب

سرپرست دانشگاه فرهنگیان، تمام برنامه‌ریزی‌های این مرکز آموزشی را آینده‌محور برشمرد و گفت: تربیت معلم تراز، بالنده، سازنده و مطلوب یک نیاز محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر رضامراد صحرایی در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه فرهنگیان استان تهران که در پردیس شهید مفتح تهران برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان ماموریت‌های بزرگی برعهده دارد، تصریح کرد: تلاش‌های شبانه‌روزی برای تحول در تربیت معلم ضروری است.  "مسایل شناختی"، "تحول در فرآیندها" و "تحول نهادی" از  عوامل مهم درایجاد تحول هستند. امر تربیت معلم، متولی واحد ندارد بلکه یک موضوع نهادی است.

وی تمام برنامه‌ریزی‌های دانشگاه فرهنگیان را مبتنی بر آینده برشمرد و افزود: پرسشی مطرح می‌شود، معلم آینده باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ آیا معلمان امروز در مسائلی مانند تکنولوژی از دانش‌آموزان جلوتر هستند؟ به طور قطع، نیازمند تربیت معلم تراز، بالنده، سازنده و مطلوب هستیم.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اشاره تاریخچه تشکیل دانشگاه تربیت معلم درباره دانشکده‌های تربیت اظهار کرد: حاکمیتی و فرابخشی، فن‌آور و روزآمد، کارآفرین و گفتمان‌ساز، چندساحتی و چندمهارتی، آینده‌پژوه و آینده‌نگر، عملی و کاربردی، ثبات مدیریتی، نظام گزینش شفاف و سخت‌گیرانه، انگیزه‌ساز و اعتبارآفرین از جمله ویژگی‌های این مراکز آموزشی در دنیا است. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، صحرایی بر ایجاد ساختار و سازمان انگیزه ساز، بررسی نظام جذب دانشجومعلم، بازنگری برنامه‌درسی متناسب با شاخص‌ها و ویژگی‌های تربیت‌معلم مطلوب و تمرکز بر مسائلی همچون هویت، امید، جوانی و نشاط در جامعه، تربیت معلم فرارشته‌ای تاکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی‌های مهارتی، فرهنگی و تربیتی برای تربیت معلم مطلوب تراز اهمیت دارد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha