جام جهانی

  • دوشنبه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401051712374
  • خبرنگار : 50232

وقوع دماهای ۵۰ درجه و بالاتر در خوزستان از امروز

وقوع دماهای ۵۰ درجه و بالاتر در خوزستان از امروز

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از وقوع دماهای ۵۰ درجه و بالاتر در استان از امروز خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در بررسی نقشه‌های هواشناسی تا اواخر هفته جاری به ویژه در نیمه شرقی جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت و شرجی  خواهد شد.

وی افزود: در این ایام در بعد از ظهرها به دلیل شاخص‌های بالای ناپایداری احتمال وقوع رگبارو رعد و برق، تندبادهای لحظه‌ای در مناطق و ارتفاعات شرقی، جنوب شرقی و شمال شرقی و وزش بادهای متوسط گاهی تندبادهای لحظه‌ای و خیزش گرد و خاک محلی به ویژه در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی وجود دارد.

سیزه‌زاری افزود: از امروز تا اواخر هفته جاری وقوع دماهای ۵۰ درجه و بالاتر در اغلب نقاط استان خوزستان پیش‌بینی می‌شود. موج گرما دست کم تا اوایل هفته آینده در سطح استان تداوم دارد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته آبادان با ۵۱ و دهدز با  ۲۲.۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۳۴.۵ و ۴۸.۹ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha