جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 1401051812761
  • منبع : باشگاه دانشجویان

انتشار شماره جدید ماهنامه دانشجویی «اوج»

انتشار شماره جدید ماهنامه دانشجویی «اوج»

انجمن علمی دانشجویی مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف، شماره ۶۶ ماهنامه «اوج» را منتشر کرد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «در زیرزمین‌های هوافضا چه می‌گذرد؟»، «بادبان‌ها را بکشید!»، «دومینو در فضا»، «تاپ‌گان‌ ماوریک» و «عکس و مکث» عناوین مطالب منتشر شده در این شماره نشریه است.

در بخشی از سخن سردبیر آمده است: «...فصل تابستان شروع شده، (فصل تابستان ما دانشجوها، که از اواخر تیرماه شروع می‌شود، و نه تابستان واقعی) امتحانات تقریبا تمام شده، نمرات در حال نهایی شدن است و ترم تابستان هم کم‌کم شروع می شود. شور تابستانی مدیا هم شروع شده و فیلم و سریال‌ها، کتاب‌ها و موسیقی‌های تابستانی بازار داغ خود را دارند، در این میان خورشید نامهربانانه، انگشت خود را به سمت ما گرفته ... و گرمای گاها غیر قابل تحملی، حداقل برای من تبریزی، نثارمان می‌کند و با وجود تمام این‌ها، زندگی هنوز در دانشگاه جریان دارد! ...»

محمدحسین ترابی و علیرضا نجاتی شندی، مدیرمسئولی و سردبیری ماهنامه «اوج» را برعهده دارند و علاقه‌مندان برای دریافت نسخته الکترونیکی آن می‌توانند به کانال @AEowj مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha