جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ / ۲۲:۱۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401051813425
  • منبع : نمایندگی خوزستان

گرمای طاقت‌فرسای خوزستان ۲۱ نفر را راهی بیمارستان کرد

گرمای طاقت‌فرسای خوزستان ۲۱ نفر را راهی بیمارستان کرد

ایسنا/خوزستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: بر اثر گرمای شدید هوا طی شبانه روز گذشته ۲۱ نفر از شهروندان خوزستانی بخاطر گرمازدگی به بیمارستان‌های سراسر استان مراجعه کردند.

دکتر حبیب حی‌بر امروز (۱۸ مردادماه) با اعلام این خبر گفت: با مراجعه به موقع افراد گرمازده و اقدامات فوری کادر درمانی در اورژانس‌های بیمارستان‌ها، کل مراجعه‌کنندگان به صورت سرپایی درمان و ترخیص شدند و هیچگونه بستری در بخش‌ها صورت نگرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از وب‌دا خوزستان، وی به راه‌های پیشگیری از گرمازدگی اشاره کرد و افزود: پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، مصرف مقادیر مناسب مایعات (روزانه نوشیدن ۸ لیوان آب در تابستان)، استفاده از غذاهای کم چرب، میوه‌ها و سبزیجات فیبردار و قرار نگرفتن در معرض تابش مستقیم آفتاب راه‌هایی هستند که می‌توانند در جلوگیری از گرمازدگی مفید واقع شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha