عامریان امروز۲۵ مرداد ماه در مراسم راه اندازی خط تولید جدید شرکت دخانیات آذربایجان غربی افزود: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های منطقه ، پیشرفت و توسعه حق مردم آذربایجان است.
عامریان ادامه داد: باتوجه به مرزی بودن ارومیه و شرایط ویژه برای صادرات محصولات تولیدی باید هر ساله خط تولیدهای جدیدی در مجتمع دخانیات آذربایجان غربی راه اندازی شود.
وی تصریح کرد: باید جلوی خروج ارز از کشور و قاچاق را گرفت نباید بگذاریم ایران محل جولان محصولات خارجی باشد.
عامریان با اشاره به اینکه با همت و تلاش باید محصول ایرانی با کیفیت تولید و روانه بازار داخلی و خارجی کرد، خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی دارای زیرساخت های بسیار مطلوب و زنجیره تولید کامل است که می توان این مجتمع را به مجامع تراز اول در کشور برساند.
مدیر عامل شرکت بازنشستگی فولاد ایران اظهار کرد: برای توسعه مجتمع دخانیات آذربایجان غربی باید راه برای جذب سرمایه گذاران هموارتر شود.
وی با اشاره به اینکه شرایط فعلی شرایط جنگ اقتصادی است، یاد آور شد: هزینه دادن ما را به نتیجه می رساند باید با تلاش و همت در این جنگ نابرابر پیروز شویم.
انتهای پیام



نظرات