• شنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۳
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1401052921090
  • خبرنگار : 71626

پیکر کیومرث عباسی قصری تشییع می‌شود

پیکر کیومرث عباسی قصری تشییع می‌شود

مراسم تشییع پیکر کیومرث عباسی قصری، شاعر پیشکسوت برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، این مراسم ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه (۳۰مردادماه ۱۴۰۱) در حوزۀ هنری انقلاب اسلامی (واقع در خیابان سمیه، تقاطع حافظ) برپا می‌شود. 

کیومرث عباسی قصری در سال ١٣٢٠ در قصر شیرین به دنیا آمد و فارغ‌التحصیل رشتۀ علوم قضایی در مقطع کارشناسی بود. قصری در وصف امام حسین (ع) شعرهای متعددی را سروده است. او در سال ١٣٦١ ریاست راهنمایی و رانندگی کرمانشاه را به عهده داشت و با درجۀ سرهنگی بازنشسته شد و در سال ١٣٦٣ به تهران نقل مکان کرد.

شعرهای او در جزوات دو سالۀ انجمن ادبی کرمانشاه و کتاب‌های «غزل در قلمرو شعر معاصر»، «باغ ابریشم»، «باغ هزار ابریشم» و برخی روزنامه‌ها و مجلات چاپ شده است.

قصری با انجمن شعرای ایران، انجمن ادبی خواجو (تهران)، حوزۀ هنری و فرهنگسراهای تهران همکاری داشت.

از آثار او می‌توان به «حسن ختام»، «باغ ابریشم غزل‌های کرمانشاهی در قلمرو شعر امروز»، «آیه‌های زمینی آواز منتخبی از سروده‌های ١٣٥٧ - ١٣٧٢»، «گزیدۀ ادبیات معاصر» و ‏«زمزمۀ نای و نی» اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha