جام جهانی

  • یکشنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401053022021
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان بیان کرد:

برگزاری همایش نخستین قیام به خونخواهی امام حسین(ع) در 20 نقطه کشور

برگزاری همایش نخستین قیام به خونخواهی امام حسین(ع) در 20 نقطه کشور

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: همایش نخستین قیام به خونخواهی امام حسین(ع) توسط مردم سیستان در ۲۰ نقطه کشور برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا- حجت الاسلام منصور باقر بیک در نشست خبری پاسداشت نخستین قیام به خونخواهی امام حسین(ع) توسط مردم سیستان افزود:این مراسم بصورت محوری روز سه شنبه 1 شهریور با حضور مردم مومن منطقه سیستان در زابل برگزار خواهد شد.

باقر بیک همچنین با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب برای پاسداشت نخستین قیام به خونخواهی امام حسین(ع) توسط مردم سیستان گفت: این همایش در ۲۰ نقطه کشور توسط سیستانی‌های مقیم این شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: مردم سیستان نخستین خونخواهان امام حسین(ع) پس از واقعه عاشورا بودند در حالی که توابین سه سال و مختار پس از پنج سال از مردم سیستان قیام کردند.

وی زمان این قیام را حداکثر ۲ ماه پس از حادثه عاشورا عنوان کرد و افزود: مردم این منطقه پس از شنیدن خبر شهادت امام حسین(ع) فرمانروای وقت سیستان که برادر عبیدالله بن زیاد بود را از شهر اخراج کردند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: این قیام نشان دهنده ایمان، اعتقاد و اخلاص مردم سیستان به ساحت مقدس اهل بیت(ع) بویژه سیدالشهدا بود که توانستند در خفقان به شدت سنگین یزید از جان خود بگذرند و به خونخواهی قیام کنند.

حجت الاسلام باقر بیک گفت: مردم سیستان با تاریخ هفت هزار ساله خود افتخارات بسیار زیادی را در عرصه های علمی، دینی و اجتماعی در این نقطه از ایران اسلامی رقم زدند که ما امروز به گذشته مردم این منطقه افتخار می کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: بزرگان تاریخی و ادبا قیام مردم سیستان آنهم پس از ۲ ماه از شهادت امام حسین(ع) را تایید می‌کنند اما متاسفانه این مساله تا کنون مورد غفلت واقع شده که از اصحاب رسانه انتظار می‌رود در این زمینه روشنگری کنند تا همگان بدانند که مردم این منطقه نخستین خونخواهان ابا عبدالله الحسین(ع) بودند.

وی تصریح کرد: پیش بینی می شود تا ۲ سال دیگر همایش پاسداشت نخستین قیام به خونخواهی امام حسین(ع) توسط مردم سیستان در سطح ملی و پس از آن در سطح جهانی در بین کشورهای اسلامی برگزار شود.

حجت الاسلام باقر بیک بیان کرد: برای برگزاری همایش نخستین قیام به خونخواهی امام حسین(ع) توسط مردم سیستان سه کمیته شامل کمیته علمی، کمیته ترویج و کمیته برنامه و اجرا توسط سازمان تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان تشکیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha