جام جهانی

  • دوشنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401053122416
  • خبرنگار : 50444

مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین:

طرح های توسعه ای فولاد اسفراین عملیاتی می شود

طرح های توسعه ای فولاد اسفراین عملیاتی می شود

ایسنا/خراسان شمالی مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین با بیان اینکه تولید هدفمند و اجرای طرح های توسعه ای در فولاد اسفراین با قدرت عملی خواهد شد، اظهار کرد: تغییر سیاست تولید مجتمع صنعتی اسفراین از تناژ محوری به ارزش محوری و محصولات با ارزش افزوده بالا و تولید هدفمند و بازار پایدار، نقشه راه حرکت مجتمع صنعتی اسفراین خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی مجتمع صنعتی اسفراین، سعید کاظمی، صادرات به کشورهای همسایه به شرط تأمین نیازهای داخل کشور و تولید قطعات استراتژیک مورد نیاز صنایع داخلی را از دیگر برنامه های این مجتمع عظیم صنعتی عنوان کرد.

وی درخصوص اهداف اصلی تیم مدیریتی جدید مجتمع صنعتی اسفراین گفت: افزایش ظرفیت ذوب ریزی از طریق خرید کوره جدید و ارتقاء ظرفیت دهی کوره ذوب فعلی، ارتقاء توان ماشین CCM و احداث خط نورد در این مجتمع جهت توسعه و افزایش سبد تولیدات مجتمع صنعتی اسفراین با تولید شمشهای با مقاطع مربع و ساختمانی از اهداف کلیدی و مهم این مجتمع است.

مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین ضمن تشکر از پیگیری های نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی جهت پیگیری مشارکت صندوق توسعه ملی مبنی بر خرید کوره جدید برای افزایش ظرفیت ذوب ریزی این مجتمع، خاطرنشان کرد: با انجام این طرح‌ها یک فولاد اسفراین دیگری متولد خواهد شد که موجب توسعه روزافزون کشور، استان و شهرستان اسفراین می شود.

سعید کاظمی در ادامه افزود: در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی تلاش داریم که کمک‌ها هدفمند شود و در مواردی که در این حوزه تعریف شده، تمرکز یابد و همچنین تمرکز حساب های مالی به شهرستان اسفراین و در اولویت بعدی استان خراسان شمالی باشد و تأمین تمام نیازهای مجتمع از داخل شهرستان اسفراین انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری به سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» نامگذاری شده است از همکاری و استقبال مجتمع صنعتی اسفراین با شرکت های دانش بنیان خبر داد و تصریح کرد: با توجه به توسعه پروژه‌ها و افزایش نیازهای تحقیقاتی و دانش روز در مجتمع صنعتی اسفراین و لزوم گسترش ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی، همکاری مشترک بین مجتمع صنعتی اسفراین و شرکت های دانش بنیان آغاز شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha