• دوشنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۸:۰۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1401053122977
  • منبع : سخنگوی وزارت خارجه

وزیر امور خارجه راهی آفریقا شد

وزیر امور خارجه راهی آفریقا شد

وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیات بلندپایه سیاسی-اقتصادی و نمایندگان اقتصادی بخش خصوصی جهت دیدار با مقامات عالی رتبه مالی و تانزانیا، عازم قاره آفریقا شد.

به گزارش ایسنا، در این سفر، علاوه بر دیدار و مذاکره وزیر امور خارجه با روسای جمهور و دیگر مقامات کشورهای مالی و تانزانیا (زنگبار)، کمیسیون مشترک همکاری با کشور مالی و همایش مشترک اقتصادی و تجاری بخش خصوصی کشورمان با فعالین بخش خصوصی تانزانیا و مالی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است بدنبال موافقت جمهوری اسلامی ایران جهت اهدا تعداد یک میلیون دز واکسن کووید ۱۹ برکت به کشور مالی، بخشی از این محموله در این سفر تحویل مقامات کشور مالی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha