• سه‌شنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1401060100173
  • خبرنگار : 50448

معاون میراث‌فرهنگی استان بوشهر خبر داد:

مرمت عمارت کمندی در بوشهر

مرمت عمارت کمندی در بوشهر

ایسنا/بوشهر معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری استان بوشهر از مرمت عمارت کمندی با برآورد هزینه ۴۰ میلیارد ریال در استان خبر داد.

نصرالله ابراهیمی روز سه‌شنبه اظهار کرد: عمارت کمندی یکی از بناهای ثبتی شاخص، ارزشمند و با معماری خاص بافت قدیم بوشهر بوده که عملیات مرمت و سامان‌دهی آن آغاز شده است.

وی اضافه کرد: در جریان عملیات این پروژه کار استحکام بخشی، اندودبرداری، بندکشی، تعویض کلاف‌های فرسوده، تقویت پی، کف‌سازی، گچ‌کاری، تاسیسات برقی و کارهای چوبی درب و پنجره‌ها انجام خواهد شد.

معاون میراث‌فرهنگی استان بوشهر تصریح کرد: برآورد هزینه ما برای مرمت این عمارت ۴۰ میلیارد ریال بوده که با واگذاری به بخش خصوصی، عملیات اجرایی و آغاز شده است.

ابراهیمی تصریح کرد: با توجه به روند مرمت و به منظور کیفیت بخشی به احیای ضابطه‌مند بنا، تلاش خواهیم کرد تا در سال آینده این پروژه به اتمام برسد و با کاربری پذیرایی اقامتی فعال شود که به توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان نیز کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha