جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1401060100338
  • خبرنگار : 71424

«نمادهایی» که از طریق صنعت سرگرمی «رفتار» کودکان را می‌سازند

«نمادهایی» که از طریق صنعت سرگرمی «رفتار» کودکان را می‌سازند

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه دنیای امروز، دنیای نمادها است گفت: امروز سبک زندگی، گرایش‌ها، تمایلات و رفتار کودکان را نمادهایی می‌سازند که از طریق صنعت سرگرمی در جهان در اختیار قرار می‌گیرد. انیمیشن، فیلم، کتاب و تولیدات فضای مجازی شکل دهنده هویت فرزندان ما هستند. 

به گزارش ایسنا، حامد علامتی در مراسم افتتاحیه هشتمین جشنواره و نمایشگاه "ایران نوشت"  که در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد گفت: روزی که برای اولین بار دغدغه تولید نوشت افزار ایرانی اسلامی مطرح شد خیلی‌ها باورشان نمی‌شد این کار به نتیجه برسد اما امروز هشتمین نمایشگاه در حال افتتاح و کیفیت، قابل مقایسه با دوره اول نیست و بسیار بهتر شده است.

وی افزود: دنیای امروز، دنیای نمادها است. امروز سبک زندگی، گرایش‌ها، تمایلات و رفتار کودکان ما را نمادهایی می‌سازند که از طریق صنعت سرگرمی در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد. انیمیشن، فیلم، کتاب و تولیدات فضای مجازی شکل دهنده هویت فرزندان ما هستند. 

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه جریان استکبار همه توانش را گذاشته تا از همین طریق، ضد ارزش‌های فرهنگی خود را به عنوان ارزش رسوخ دهد گفت: این جریان در گستاخانه‌ترین شکل ممکن همجنس‌گرایی را وارد انیمیشن‌های کودکان کرده و این فاجعه بزرگی برای بشریت امروز است. راهکار ما باید در این شرایط چه باشد؟.


علامتی تاکید کرد که راهکار اصلی تولید فرهنگی و توجه به صنایع فرهنگی و تولید فاخر بومی ایرانی و اسلامی است. مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی، بخش نوشت افزار را به خوبی برعهده گرفته و موفق بوده است و مدال افتخار از رهبری دریافت کرده و باید در سایر بخش‌ها این مسئولیت را برعهده بگیریم. 


وی اضافه کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان بخشی از دستگاه تعلیم و تربیت کارهای خوبی را در دوره تحولی آغاز کرده تا تمام قد در کنار تولید کنندگان و گروه‌های جهادی باشیم. 


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha