جام جهانی

  • پنجشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1401060302293
  • خبرنگار : 50291

همزمان با هفته دولت انجام شد؛

افتتاح کارخانه تولید چسب کاشی با بیش از ۵۲۰ میلیارد ریال اعتبار در سالاریه ورامین

افتتاح کارخانه تولید چسب کاشی با بیش از ۵۲۰ میلیارد ریال اعتبار در سالاریه ورامین

ایسنا/تهران با حضور استاندار تهران، کارخانه تولید چسب کاشی با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد ریال در شهرک صنعتی سالاریه شهرستان ورامین افتتاح شد.

با حضور محسن منصوری استاندار تهران ، عسگری معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری تهران ، مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین ، معاونین فرمانداری و جمعی از مسئولان ظهر پنجشنبه ۳ شهریور ماه کارخانه تولید چسب کاشی با حجم سرمایه گذاری ۵۲۰ میلیارد تومان در شهرک صنعتی سالاریه ورامین برگزار شد.

اولین کارخانه تولید چسب کاشی و سرامیک که به‌عنوان بزرگ ترین کارخانه شهرک صنعتی در ورامین در زمینی به مساحت ۶۵۰۰ متر مربع از شعاع ۱۲۰ و با سرمایه گذاری ۵۲ میلیارد تومان، با ایجاد اشتغال زایی برای ۲۰ نفر و با ظرفیت تولید ۱۵۸۴۰ تن در سال دارد.

همچنین در ادامه بازدید ها با حضور منصوری استاندار تهران و جمعی از مسئولان فاز دوم کارخانه تولید فروسیلیس پایین و فرومنگز کربن مورد بهره‌برداری قرار گرفت که دو تبعه هندی مدیر این کارخانه هستند.

شرکت تولیدی فروسیلیس باسیلیکون پایین و فرومنگز کربن دار که در راستای مواد اولیه فولادسازی فعالیت می‌کند این کارخانه در زمینی به مساحت ۱۶۰۰۰ متر مربع و با اعتبار هزار میلیارد ریال با ظرفیت ۳۷۵۰ تن در سال و با ایجاد اشتغال برای ۷۰ نفر در شهرک صنعتی سالاریه افتتاح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha