جام جهانی

  • جمعه / ۴ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401060402792
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

وزیر دادگستری بیان کرد؛

رفع مشکلات مردم هدف سفر مسؤولان کشوری به سیستان و بلوچستان

رفع مشکلات مردم هدف سفر مسؤولان کشوری به سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان وزیر دادگستری گفت: با حضور تعدادی از مسؤولان برای بررسی مشکلات مردم استان در مصلای قدس زاهدان حاضر شدیم، همه مشکلات ممکن است قابل حل نباشد اما تا حدودی گره گشایی می شود.

به گزارش ایسنا، امین حسین رحیمی امروز در جمع خبرنگاران در مصلای قدس زاهدان گفت: امروز چهره به چهره مشکلات برخی از مردم را بررسی کنیم.

وزیر دادگستری افزود: از حاشیه شهر زاهدان هم بازدید کردیم، در مجموع این سفرها برای کمک به حل مشکلات مردم استان انجام میشود این مشکلات به دولت و مقامات مسؤول ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: امروز هم با حضور تعدادی از مسؤولان برای بررسی مشکلات مردم استان در مصلای قدس حاضر شدیم، همه مشکلات ممکن است قابل حل نباشد اما تا حدودی گره گشایی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha