جام جهانی

  • دوشنبه / ۷ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۹:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401060705888
  • خبرنگار : 50026

معاون استاندار خراسان جنوبی مطرح کرد:

گلایه از عدم تناسب قیمت فروش تولیدات عشایری با هزینه‌ها

گلایه از عدم تناسب قیمت فروش تولیدات عشایری با هزینه‌ها

ایسنا/خراسان جنوبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: عدم تناسب قیمت فروش تولیدات عشایری با هزینه‌های تولید یکی از مشکلات این حوزه است که باید مورد توجه قرار گیرد تا تولید برای این قشر زحمتکش صرفه اقتصادی داشته باشد.

سیدمحمدرضا طالبی، امروز دوشنبه ۷ شهریور در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل امور عشایری استان اظهار کرد: عشایر در طول تاریخ به رسالت، اصالت دینی و انقلابی خود به نحو احسن عمل کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی به بیانات حضرت امام خمینی(ره) درخصوص عشایر اشاره و تصریح کرد: عشایر طی این سال‌ها، همواره نقش مهمی در احیای اسلام داشته‌اند.

طالبی یادآور شد: عشایر در جریان پیروزی انقلاب اسلامی، 8 سال دفاع مقدس، حضور در انتخابات‌ها و در تمام صحنه های انقلاب نقش محوری و درخشان خود را به درستی ایفا کرده‌اند.

وی با بیان اینکه به هر میزان برای این جامعه کم توقع و کم برخوردار در سطح کشور و به صورت ویژه در استان فعالیت نماییم، نمی توانیم دین خود را به آنان ادا کنیم، افزود: عشایر از خشکسالی 25  سال اخیر استان به شدت آسیب دیده‌اند چراکا اگر در معدودی از سال‌های اخیر  بارندگی اندکی به وقوع پیوسته، دیگر برای  دامدار دامی باقی نمانده تا بتواند از آن بهره ببرد.

طالبی گفت: انتقال نهاده‌های دامی از بنادر نیز با توجه به مسافت طولانی هزینه زیادی را به همراه دارد لذا لازم است در این خصوص به استان توجه ویژه‌ای شود.

وی بیکاری جوانان که باعث حاشیه نشینی آنان شده را از دیگر مشکلات حوزه عشایری عنوان و اظهار کرد: اغلب جوانان عشایری از تمکن مالی کمی برخوردارند و نمی‌توانند برای خود کار و حرفه‌ای راه بیندازند لذا لازم است در این خصوص تسهیلات با سود پایین و تضامین سهل تر به آنان تعلق گیرد.

به گفته وی؛ با توجه به شرایط اقلیمی استان، دامداری سنتی توجیه اقتصادی ندارد و نیاز است در مباحث آموزشی، موضوع اصلاح نژاد در دستور کار مسئولین امر قرار گرفته و متعاقب آن توانمندسازی‌ها در این حوزه صورت پذیرد تا بتوانند از این آموزش‌ها در راستای توانمندسازی عشایر استفاده کنند. 

طالبی با بیان اینکه اداره کل عشایری باید در خصوص تأمین آب پایدار برای مناطق عشایری برنامه ریزی کند، تصریح کرد: خراسان جنوبی با 152 هزار کیلومترمربع وسعت از جمعیت و تراکم جمعیت بسیار پایینی برخوردار است.

گفتنی است؛ در این مراسم از تلاش‌های " مهدی عصمتی پور" تقدیر و " محمدابراهیم ابراهیمی" به عنوان سرپرست اداره کل امور عشایری استان معرفی شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha