جام جهانی

  • پنجشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401061713344
  • خبرنگار : 50225

رئیس سازمان آتش‌نشانی اهواز خبر داد

تأمین ایمنی کاروان "مشایه الحسین" توسط آتش‌نشانان اهوازی

تأمین ایمنی کاروان "مشایه الحسین" توسط آتش‌نشانان اهوازی

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از تامین ایمنی کاروان "مشایه الحسین" اهواز به سمت کربلا، خبر داد.

ابراهیم قنبری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به حرکت کاروان "مشایه الحسین" اهواز به سمت کربلا اظهار کرد: سازمان آتش نشانی شهرداری اهواز ایمنی کاروان ۴۰ هزار نفری مشایه اهواز را تامین می کند.

وی افزود: ۳۰ نفر از آتش نشانان اهوازی به همراه شش خودروی امداد و نجات در طول مسیر این گروه را همراهی می کنند و امدادرسانی لازم را به زائران را انجام می دهند.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با اشاره به مه پاشی و خنک کردن زائران اربعین حسینی گفت: حدود ۱۰ نفر از نیروهای این سازمان نیز در مرز چذابه نیز مستقر هستند و خدمات رسانی را ارائه می دهند.

قنبری بیان کرد: علاوه بر این، بررسی ایمنی موکب‌های اربعین حسینی و آموزش رعایت نکات ایمنی به صاحبان آن‌ها ارائه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha