جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401062217105
  • خبرنگار : 50029

جانشین فرمانده انتظامی فارس خبر داد:

رفع تصرف ۱۰ هکتار اراضی ملی "تنگ چشمه"

رفع تصرف ۱۰ هکتار اراضی ملی "تنگ چشمه"
عکس آرشیوی است

ایسنا/فارس جانشین فرمانده انتظامی فارس از رفع تصرف۱۰ هکتار اراضی ملی به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در منطقه تنگ چشمه شهرستان "زرقان" خبر داد. 

سردار یوسف ملک زاده سه‌شنبه ۲۲ شهریور به خبرنگاران گفت: در پی تصرف عدوانی اراضی واقع در "تنگ چشمه" شهرستان زرقان احداث باغشهری همراه با ساخت و ساز فاقد مجوز توسط افراد سودجو در این منطقه، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

او افزود: مأموران انتظامی شهرستان زرقان در اجرای دستور قضائی، با تشکیل تیم‌های عملیاتی و حضور نمایندگان سازمان‌های مربوطه به محل اعزام و ۱۰ هکتار از اراضی ملی تصرف شده را رفع تصرف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی فارس ارزش اراضی ملی رفع تصرف شده در این عملیات را بنا به اظهار نظر کارشناسان مربوطه، ۱۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: شناسایی و دستگیری متهمان این پرونده در دستور کار پلیس قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha