به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "به سوی الکترونیکی شدن و فراتر از آن"، "اکوسیستم غذای فود ولی، کوچک پیشرو"، "آفت در مزرعه، آفتکش در خانه"، "سرمایه گذاری با طعم کشاورزی"، "رابطی برای کاربران"، "وبلاگ نویسی کشاورزی"، "جدول ترویج"، "اصول و روشهای پرورش بلدرچین"، "یاشیل اینجی، قطب آگروتویسم منطقه" و "شکارچی در بازار" عناوین مطالبی است که در این شماره از نشریه منتشر شده است.
نشریه «ترویج و آموزش کارآفرینی در کشاورزی» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تهران و مدیر مسئولی مهسا علیآقا و سردبیری محسن ملکلی، به صورت فصلنامه منتشر می شود.
انتهای پیام
نظرات