جام جهانی

  • یکشنبه / ۳ مهر ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: فرامنطقه ای
  • کد خبر: 1401070301080
  • خبرنگار : 71516

سفیر واشنگتن: باشاغا و الدبیبه قادر به اداره لیبی نیستند

سفیر واشنگتن: باشاغا و الدبیبه قادر به اداره لیبی نیستند

سفیر آمریکا در لیبی تأکید کرد که دو نخست وزیر رقیب در لیبی توانایی اداره کشور را ندارند.

به گزارش ایسنا، ریچارد نورلند، سفیر آمریکا در لیبی در مصاحبه با اسکای نیوز گفت: من معتقدم که فتحی باشاغا، نخست وزیر تعیین شده از سوی پارلمان طبرق و عبدالحمید الدبیبه، نخست وزیر دولت توافق ملی لیبی نمی‌توانند کشور را اداره کنند و چیزی که ما اکنون به آن نیاز داریم یک توافق کلی با دولتی است که مشروعیت کامل داشته باشد و از قدرت و اعتماد برای اداره تمام امور کشور برخوردار باشد. این مسئله تنها از طریق انتخابات ممکن است.

وی گفت: آنچه مانع پیشبرد روند سیاسی می‌شود نبود اعتماد عمیق میان طرف‌های لیبیایی و برخی طرف‌های منطقه‌ای است که وارد این نزاع شده‌اند. حل این مشکلات آسان نیست اما خیلی دشوار هم نیست. باید بی اعتمادی به سرعت از بین برود تا انتخابات برگزار شود.

نورلند گفت: در لیبی منافع امنیتی و اقتصادی با چالش روبرو هستند و حل چنین مشکلات عمیقی آسان نیست. ما این هفته در نیویورک شاهد تحرکات دیپلماتیک زیادی بودیم که این حقیقت را نشان می‌دهد که به دلیل خشونت اخیر در لیبی همگان می‌دانند که وضعیت نباید اینگونه ادامه داشته باشد.

بحران سیاسی در لیبی به دلیل اختلاف‌نظر دو دولت رو به افزایش است؛ دولت اول به ریاست فتحی باشاغا که مارس گذشته از پارلمان طبرق رأی اعتماد گرفت و دومی دولت وحدت ملی به ریاست عبد الحمید الدبیبه که بیش از یک سال قبل در نتیجه توافق‌های سیاسی با نظارت سازمان ملل تشکیل شد اما با وجود پایان یافتن دوره‌اش، از تحویل قدرت به دولت تعیین‌شده از سوی پارلمان لیبی (دولت باشاغا) سر باز می‌زند و تاکید دارد که قدرت را تنها به دولتی که یک پارلمان منتخب آن را تعیین کند، تحویل خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha