جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۵ مهر ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401070501985
  • منبع : نمایندگی خوزستان

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد

توزیع ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات کارگاهی بین هنرستان‌های کشور

توزیع ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات کارگاهی بین هنرستان‌های کشور

ایسنا/خوزستان وزیر آموزش و پرورش از توزیع ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات اختصاصی کارگاهی بین هنرستان‌های سراسر کشور خبر داد.

یوسف نوری امروز سه‌شنبه (۵ مهرماه) در آیین افتتاح پروژه آموزشی ۱۲ کلاسه برکت آبادان اظهار کرد: مهمترین بستر تحقق شعار سال و توسعه کمی و کیفی مراکز دانش بنیان تعلیم و تربیت است زیرا این نهاد می‌تواند با تربیت دانش‌آموزانی خلاق، ایده‌پرداز و متفکر گام مهمی در راستای کارآفرینی و به تبع آن کمک به تولید بردارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان، وی در ادامه ضمن تقدیر از تلاش‌های خیرین مدرسه‌ساز در راستای تحقق نهضت ارتقای شاخص‌های فضای آموزشی در کشور، افزود: علم، اجتهاد، عمل و تولید  ارکان تحقق تعلیم و تربیت تمام ساحتی هستند که باید از بستر مدرسه و فضای آموزشی مناسب دنبال شوند و خیرین نقش مهمی در تحقق این امر در کشور ایفا می‌کنند که شایسته تقدیر و تشکر است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در دوره ابتدایی دانش‌آموزان با ایده‌پردازی و خلق دانش آشنا می‌شوند و نقطه عطف شکل‌گیری شخصیت علمی دانش‌آموزان است. در دوره متوسطه اول این شخصیت شکل پیدا می‌کند و در دوره متوسطه دوم به ظهور و بروز می‌رسد. همچنین در مرحله دانشگاهی و در خاتمه این مراحل مهم تکمیل شخصیت علمی، شاهد رسیدن به اهداف آموزش و پرورش در تربیت دانش‌آموزان تراز انقلاب اسلامی و گام دوم خواهیم بود که به تولید دانش می‌پردازند.

نوری در پایان ضمن اشاره به رویکرد آموزش و پرورش در ترویج مهارت‌آموزی بین دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد: ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات کارگاهی هنرستان‌های سراسر کشور اختصاص یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha