جام جهانی

  • دوشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1401071808768
  • خبرنگار : 71536

برگزاری داربی بعد از جام جهانی

برگزاری داربی بعد از جام جهانی

رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ می‌گوید با توجه به تدارک برنامه جدید توسط کارلوس کی‌روش، داربی بعد از جام جهانی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، سهیل مهدی، رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ در یک برنامه تلویزیونی گفت: هفته دوازدهم لیگ برتر روزهای ۱۲ و ۱۳ آبان برگزار می‌شود. ما برنامه لیگ تا هفته یازدهم را اعلام کردیم و برنامه هفته دوازدهم نیز آماده است اما با توجه به هم‌زمانی و نزدیکی این هفته با اردوی تیم ملی، شاید لیگ را یکی، دو روز زودتر تعطیل کنیم و در این صورت هفته دوازدهم برگزار نمی‌شود.

او درباره این که در این صورت داربی تهران بعد از جام جهانی برگزار می‌شود؟ اظهار کرد: اگر قرار باشد که هفته دوازدهم در اختیار تیم ملی باشد، داربی بعد از جام جهانی خواهد بود. برای کی‌روش هم آماده‌سازی تیم ملی سخت است چون فرصت کمی دارد. برای همین خاطر از هفته دوازدهم برای آماده کردن بازیکنان داخلی استفاده می‌کند. کی‌روش مشهور به اردوهای بلند مت است و ۱۰ روز هم برای جام جهانی فرصت زیادی نیست.

مهدی در واکنش به این که آیا کی‌روش مخالف برگزاری داربی قبل از جام جهانی است؟ گفت: مشخصا مخالفتی نداشت اما نگران برنامه تدارکاتی تیم ملی است. اگر بتوانند از هفته دوازدهم استفاده کنند، در این صورت می‌توانیم تعامل لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha