• یکشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۱ / ۰۳:۳۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401080704607
  • خبرنگار : 71531

چه کسانی باید در خوردن ترشی یا شور احتیاط کنند؟

چه کسانی باید در خوردن ترشی یا شور احتیاط کنند؟

مصرف ترشی یا شور به شرایط سلامت فرد یا وجود بیماری در فرد بستگی دارد و سوال این است که چه کسانی باید در مصرف این مواد خوراکی احتیاط کنند؟.

به گزارش ایسنا، با فرا رسیدن فصول سرد سال، سوال این است که آیا ترشی و شور بخوریم یا خیر؟. پاسخ این سوال به شرایط بدنی شما بستگی دارد. برای مثال افرادی که دچار بیماری‌هایی مثل زخم معده، ریفلاکس، بیماری‌های کلیوی یا قلبی و فشار خون هستند، بهتر است از ترشی و شور به میزان کمتری استفاده کنند، اما سایر افراد که بیماری خاصی ندارند می‌توانند از این ماده غذایی در کنار غذا به میزان کم استفاه کنند.

باید توجه کرد که نه تنها در خوردن ترشی بلکه در مورد هر نوع ماده غذایی دیگر، زیاده‌روی در مصرف مضر است.

ترشی و شور حاوی فیبر و  باکتری‌های مفیدی به‌نام پروبیوتیک‌ها هستند که به سلامتی و عملکرد دستگاه گوارش و روده‌ها کمک زیادی می‌کنند.

فقط دو نکته مهم در مورد مصرف ترشی‌جات وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد؛ گاهی در تهیه ترشی و شور از نمک دریا استفاده می‌شود، اما از آنجایی که نمک دریا حاوی فلزات سنگین است مضر و سرطان‌زا است، بنابراین بهتر است در تهیه ترشی و شور از نمک یددار بسته‌بندی استفاده شود.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، همچنین ترشی و شور را در ظرف کوچک تهیه کنیم و بعد از باز شدن درب آن‌ها در یخچال نگهداری کنیم تا از کپک زدن آن جلوگیری کنیم. کپک مثل یک گیاه است که ریشه‌های آن در داخل ترشی بوده و قابل دیدن نیست و نباید مصرف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha