• چهارشنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۱ / ۰۷:۳۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401081107181
  • خبرنگار : 30057

کاهش کلسترول بد با ترکیبات گیاهی نانویی

کاهش کلسترول بد با ترکیبات گیاهی نانویی

یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از ترکیبات گیاهی و نانو فناوری، به منابع چربی برای مصرف انسان دست یافته است که می‌تواند کلسترول بدن را کاهش دهد.

دکتر راحله امیری، دانشیار واحد تهران مرکز و مجری طرح در گفت‌وگو با ایسنا، محصول تولیدی این شرکت را "استرول" گیاهی دانست و گفت: استرول یک چربی گیاهی است که ماده مؤثره آن از مواد گیاهی مانند دانه‌های گیاهی چون دانه کتان، کنجد، آفتابگردان و سویا به دست آمده است.

وی ادامه داد: در تولید این محصول، ماده مؤثره به دست آمده را طی یک فرآیند شیمیایی بدون حضور هیچ نوع ترکیبات شیمیایی و تنها با استفاده از مواد طبیعی، تبدیل به مقیاس نانو کردیم.

امیری خاطر نشان کرد: زمانی که این مواد تبدیل به نانو می‌شود، قدرت جذب و ضریب نفوذ آن افزایش می‌یابد، ضمن آنکه طعم مطلوب‌تری را ایجاد می‌کند.

مجری طرح ادامه داد: این محصول نانویی در فاز چربی، تبدیل به امولسیون می‌شود و این امولسیون مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال می‌توان از استرول به دست آمده در کرم‌های پوست و یا در لبنیات مانند شیر و ماست استفاده کرد.

دانشیار دانشگاه آزاد با بیان اینکه محصول نهایی تولید شده به عنوان مکمل دارویی نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، اظهار کرد: این محصول می‌تواند جایگزین کلسترول شود و مصرف آن موجب کاهش میزان کلسترول بد در بدن می‌شود.

وی به مزایای این ماده اشاره کرد و گفت: این ماده علاوه بر آنکه کاهنده کلسترول خون می‌شود، از بروز سرطان‌های پستان و پروستات جلوگیری می‌کند و همچنین به عنوان جوان‌ساز پوست به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha