• شنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۱ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401081409058
  • منبع : نمایندگی کردستان

هوشیاری محیط بانان یگان حفاظت منجر به دستگیری چهار شکارچی غیر مجاز شد

هوشیاری محیط بانان یگان حفاظت منجر به دستگیری چهار شکارچی غیر مجاز شد

ایسنا/کردستان رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران در گشت و کنترل مناطق تحت مدیریت با هوشیاری محیط بانان یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران چهار شکارچی دستگیر شدند.

سامان سیفی اظهار کرد: مأموران اجرایی در مأموریت گشت و کنترل مستمر خود در منطقه حفاظت شده شاهو، با رصد و شناسایی افراد خاطی، قبل از تعدی به جان حیات وحش دستگیر کردند.

وی افزود: از این متخلفان چهار قبضه اسلحه شکاری، ۳۸ عدد فشنگ و یک عدد چاقو کشف و توقیف شد و پرونده این افراد خاطی پس از تکمیل، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی این شهرستان ارجاع داده شد.

شکار و صید غیر مجاز خط قرمز سازمان حفاظت محیط زیست است و پیشگیری، جلوگیری و برخورد با متخلفین زیست محیطی از اولویت های کاری این سازمان است؛ لذا یگان حفاظت محیط زیست استان کردستان با هرگونه تخلفی، بدون مماشات برخورد قاطع خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha