• شنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401082114130
  • منبع : نمایندگی کردستان

رییس پلیس راه کردستان:

واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور دهگلان - سنندج، منجر به مصدومیت چندین نفر شد

واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور دهگلان - سنندج، منجر به مصدومیت چندین نفر شد

ایسنا/کردستان رئیس پلیس راه کردستان گفت: یک دستگاه اتوبوس در محور دهگلان - سنندج، منجر به مصدومیت چندین نفر شد که حال یکی از آنها وخیم است.

رئیس پلیس راه کردستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساعت ۶ صبح امروز یک دستگاه اتوبوس مسافربری در مسیر تهران - سنندج به دلیل عدم توجه به جلو و خستگی و خواب آلودگی راننده با گاردریل برخورد کرد.

سرهنگ عیسی گوهری اضافه کرد: وضعیت یک نفر بر اثر شدت جراحات وخیم و دست یک تن دیگر قطع شده است، چندین نفر هم مصدوم شده است که برای درمان به بیمارستان منتقل شده اند.

وی یادآور شد: هنوز آمار دقیقی از مصدومان حادثه یا مرگ احتمالی نداریم و بزودی و با کسب اطلاعات بیشتر، اطلاع رسانی می کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha