• یکشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401082215012
  • خبرنگار : 50513

باران در راه زنجان

باران در راه زنجان

ایسنا/زنجان کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: دمای هوا در اغلب مناطق استان زنجان صبح امروز به زیر صفر رسید.

حسین سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه دمای هوا در اغلب مناطق استان زنجان صبح امروز به زیر صفر رسید، اظهار کرد: این عدد در شهر زنجان با منفی ۲ درجه سانتیگراد، نسبت به روز گذشته ۷ درجه کاهش یافته است.

وی افزود: هم اکنون شرایط جوی در اغلب مناطق استان به خصوص شهر زنجان، ابری است و مه غلیظ دید افقی را در این شهر به کمتر از ۱۵۰ متر رسانده است.

سلطانی با بیان اینکه در ساعات آینده به تدریج از غلظت مه کاسته شده و شرایط جوی پایداری را در استان شاهد خواهیم بود، تصریح کرد: این شرایط تا روز سه‌شنبه هفته جاری در مناطق مختلف حاکم خواهد بود.

وی ادامه داد: از روز چهارشنبه سامانه بارشی وارد استان خواهد شد که فعالیت خود را با بارش باران و در ارتفاعات بارش برف آغاز خواهد کرد و روز پنجشنبه نیز این بارندگی‌ها ادامه خواهد  داشت. فعالیت این سامانه، بارش‌های چشمگیری را در مناطق مختلف استان موجب خواهد شد.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان زنجان خاطرنشان کرد: کمینه و بیشینه دمای هوای مناطق مختلف این استان را طی شبانه‌روز گذشته، زنجان ۲- و ۱۵ درجه، خرمدره ۱ و ۱۲ درجه، ابهر ۱- و ۱۳ درجه، قیدار ۱- و ۱۰ درجه، ماهنشان ۰ و ۱۲ درجه، آب بر ۱ و ۱۵ درجه و سلطانیه ۴- و ۱۵ درجه سانتیگراد بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha