• دوشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1401082316076
  • خبرنگار : 90047

رقابت‌های پاراتیراندازی قهرمانی جهان - امارات

کسب دومین سهمیه پارالمپیک پاریس توسط نمایندگان ایران در قهرمانی جهان

کسب دومین سهمیه پارالمپیک پاریس توسط نمایندگان ایران در قهرمانی جهان

در ادامه رقابت‌های پاراتیرازی قهرمانی جهان در امارات‌، نماینده ایران در تپانچه خفیف موفق به کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس شد.

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت‌های قهرمانی جهان پاراتیراندازی در العین امارات، امروز دوشنبه ۲۳ آبان محمدرضا میرشفیعی در تپانچه خفیف در مرحله مقدماتی در جایگاه سوم ایستاد و راهی فینال شد. وی در این مرحله با قرار گرفتن در جایگاه چهارم، موفق به کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس شد.

پیش از این نیز نسرین شاهی دیگر ملی پوش پاراتیراندازی با کسب مدال نقره در تپانچه بادی ماده p۲ موفق به کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha